شنبه 1401/09/12 - 18:36
طاهری
استان هرمزگان
سردار زهرایی عنوان کرد؛

برای خنثی کردن تحریم های دشمن باید اقتصاد را مردمی کنیم

مسئول بسیج سازندگی کشور با تاکید بر اینکه خنثی کردن تحریم های دشمن با مردمی کردن اقتصاد صورت می گیرد، گفت: باید برای مردمی کردن اقتصاد شبکه سازی کنیم و در کنار هم باشیم تا کشور را از تحریم ها و...نجات دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی هرمزگان؛سردار زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در همایش ملی طلایه داران اقتصاد مقاومتی در استان هرمزگان اظهار کرد: بسیار خرسندم که در میان شما اعضای صندوق های قرض الحسنه، تسهیل گران، راهبران شغلی، کار آفرینان و سرشاخه های اقتصاد مقاومتی هستم؛ شما عزیزان در جنگ تمام عیار اقتصادی به عنوان امیران و سردمداران نقش خودتان را به خوبی ایفا می کنید.


مسئول بسیج سازندگی کشور افزود: افسوس که ما آنگونه که باید نتوانستیم از شما که در خط مقدم جنگ اقتصادی هستید حمایت کنیم؛ صحنه امروز جنگ حق و استکبار است و اگر از یک نمای کلی نگاه کنیم جنگ تمدنی با ابعاد مختلف نیز می باشد؛ دفاع مقدسی را برای ما از نوع دفاع مقدس نوین ترسیم کرده اند.

سردار زهرایی گفت: در جنگ شناختی و ترکیبی جبهه استکبار با همه داشته و پس انداز های خود به میدان آمده زیرا در برخی از مولفه ها و زیر ساخت های دفاع مقدس تاکنون شکست خورده است به عنوان مثال در اول انقلاب آن ترورهایی کوری که منافقین انجام دادند و امروزه در اغتشاشات اخیر نیز گروهی ان را انجام می دهند و یا در هشت سال دفاع مقدس ۶۰ کشور تا بن مسلح در مقابل  انقلاب نو پا اسلامی صف آرایی کردند و یا در تهاجم فرهنگی  و در آخر سفره مردم را به گرو گرفتند و سعی کردند امنیت کشور را در سال ۹۶ و ۹۸ آشقته کنند همه مولفه های جنگ ترکییی بود که جمهوری اسلامی به همت مردم و بسیجیان، جهادگران و همه کسانی که دل در گرو انقلاب و خدمت دارند پاس کرد و از سر گذراند.

وی تصریح کرد: دشمن دست از دشمنی و ظلم خود بر نمی دارد زیرا ماهیت استکبار شیطانی است و جنگ بین عاقل و شیطان از اول بوده و ادامه پیدا خواهد کرد شکل و شیوه در جنگ نوین تغییر کرده و ابزاری مانند رسانه و فضای مجازی حکمرانی در اذهان و تفسیر واژگونی از انقلاب اسلامی برای نسل جوان و تحریف از اینکه ما مانده ایم و به بن بست رسیده ایم به جای ما می توانیم؛ تعبیر و تفسیری از اینکه قشر جوان از این بن بست ها در فضای مجازی زیست کردن غافل از اینکه دچار خطای محاسباتی هستند زیرا هر زیست مجازی باید در فضای حقیقی رخ دهد خودشان را امتحان کردند و در همین ۶۰ روز گذشته ۶۰ هزار دروغ را پراکند و سعی کردند با تهدید اعتصاب را به وجود آوردند ولی موفق نشدند و چون موفق نشدند با سمت خشونت رفتند.

مسئول بسیج سازندگی کشور گفت: در جنگ ترکیبی دشمن معنا را نشانه رفته و می خواهد آسایش را از ما بگیرد مانند معنای پلیس و امنیت، شرف و.. قبل و بعد از ۶۰ روز؛ جای واژگان را دارند عوض می کنند و الان برهنگان علیه پابرهنگان انجام می دهند و حجاب و...‌همه بهانه است آنها به دنبال اصل دین هستند.

زهرایی عنوان کرد: سبک زندگی ایران و اسلامی نماد حق و سبک زندگی آمریکایی نماد استکبار است و سلبریتی ها نماد آن ها هستند و باید توجه کنیم در این نبرد آخر الزمان در کدام گروه قرار می گیریم و جای خودمان را پیدا کنیم.


وی تصریح کرد: فرهنگ با اقتصاد رابطه ناگسستنی دارد و اقتصاد با اجتماع پیوند دارد و محقق کردن تئوری بی نظیر اقتصاد مقاومتی در انقلاب اسلامی که متعلق به خود انقلاب است در مقابل لیبرال و امانیسم قرار دارد و در اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم کردن اقتصاد توسط خود مردم.


مسئول بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس هنگامی که مردم پای کار آمدند ورق برگشت در وضعیت اقتصادی نیز هنگامی که مردم پای کار باشند مشکلات حل خواهد شد.

سردار زهرایی خطاب به طلایه داران اقتصاد مقاوتی گفت: شما باید به مردم انگیزه دهید در صندوق های قرض الحسنه، تعاونی ها و کار آفرینان که در کنارشان برای چندین نفر شغل ایجاد می کنید و باید قدر این موهبت را بدانید که خداوند در مردمی کردن اقتصاد شما را انتخاب کرده است.


وی با تاکید بر اینکه خنثی کردن تحریم های دشمن با مردمی کردن اقتصاد صورت می گیرد، گفت: جهادگران بستر ساز بانکداری اسلامی که متعلق به اسلام است هستند و من دست تک تک شما را می بوسم و بابت کوتاهی عذرخواهی می کنم.

 مسئول بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: آموزش و توانمند سازی مردم برایمان بسیار اهمیت دارد بر مبنای فرهنگ کار و تلاشی که دارند و محصولاتی که در هر منطقه مزید دارد و نه محصولات وارداتی و سراغ اقتصاد کلان نیز نمی رویم.

سردار زهرایی اظهار کرد: از تبصره ۱۶ تسهیلات کم بهره و فرد محور تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان کمک می شود و صندوق های قرص الحسنه ای که هر کجا افتتاح حساب کنند بدون تصدی گری کلملا به صورت تسهیلگری ارتباط بین صندوق و بانک و دولت را برقرار می کنیم تا حمایت شود و امسال با دولت محترم برای حمایت  ۱۰ هزار صندوق مردمی اشتغال زا تفاهم کردیم و کار شروع شد.

وی با اشاره به احیای صنایع متوسط رو به پایین توسط بسیج سازندگی گفت: هزار واحد صنعتی متوسط رو به پایین را با دولت بسته ایم؛ عارضه یابی، شناسایی، رفع موانع تسهیل گری و تشکیل پرونده با ما و آنجا که به حقوقی می سد و تسهیلات با دولت که برای هر واحد صنعتی یک میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

مسئول بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: یک موضوع دیگر که در اقتصاد مقاومتی به نتیحه رسیدیم و در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و با دولت به تفاهم رسیدیم نیروگاه های کوچک خانگی ۵ کیلوواتی خورشیدی است و ۱۱۰‌ هزار تا در دستور کار قرار گرفت و شروع شده شیوه نامه بسته شد شناسایی مردم انجام شده و سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و پایگاه های بسیج در حال شناسایی هستند

سردار زهرایی گفت: باید برای مردمی کردن اقتصاد شبکه سازی کنیم و در کنار هم باشیم تا کشور را از تحریم ها و...نجات دهیم.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.