شناسه خبر :۲۳۸۵

چگونه از طریق خانه داری ؛ درآمد ایجاد کنیم؟!

درست کردن ترشی یکی از فرآیندهای نگهداری طولانی مدت از غذاهاست که ماده غذایی مورد نظر را داخل محلول آب نمک و یا سرکه که هر دو pH پایین داشته و حالت اسیدی دارند قرار می‌دهند سپس سبزیجاتی که آب اضافی‌شان گرفته شده را می‌گذارند تا به طور طبیعی تخمیر شوند و محلول سرکه مانندی حاصل شود. بر خلاف فرآیند کنسرو کردن، در ترشی گذاشتن احتیاجی به استریل کردن کامل ماده غذایی نیست. ترشی که اسیدی است سبب می‌شود هیچ باکتری یا قارچی نتواند به راحتی در چنین محیطی رشد کند. فرآیند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد غذایی و استفاده آنها در خارج از فصل برداشت شان به وجود آمده است. ترشي ها چاشني محبوبي هستند كه از جايگاه ويژه اي در عادت غذايي ايرانيان برخوردار هستند. خانم قداره اگیباوی, از جمله توليدكنندگانی می باشد که توانسته برای خود درآمد ایجاد کند كه در این خصوص با خبرنگار بسيج سازندگي گفتگویی دارد.
نسخه مناسب چاپ

فعالیت خرد

خانم قداره اگیباوی, درباره نحوه ورودش به عرصه کسب وكار و چگونگي ايده درآمدزايي از طريق توليد و فروش ترشي  مي گويد: فعالیت کاری بیرون از منزل انجام نمی دادم و خانه دار بودم تصمیم گرفتم وارد عرصه ای شوم که هم در منزل باشم و در کنارآن درآمد داشته باشم و به همین دلیل عرصه صنایع تبدیلی ترشی را انتخاب کردم وی, درباره فعاليتش خاطرنشان مي شود: به كار و فعالیتی که انجام میدهم افتخار مي كنم قبول دارم كه برخي از مردم توليد و فروش ترشي را مناسب نمي دانند اما اینکه چرا این دیدگاه وجود دارد را نمی دانم و به نظر من توليد هر نوع محصول غذايي سالم و خوشمزه خدمت به مردم است و امری  ارزشمند  می باشد.

این فعال اقتصادی با اشاره به تولید ترشی و بازار فروش آن می گوید: در حال حاضر روزانه ۱۲تا۱۵ کیلو ترشی تولید می کنم و هرماه به طور متوسط ۱ میلیون تومان درآمد دارم و هتل, بیمارستان و مدارس مشتري ثابت من هستند. به گفته ی خانم اگیباوی ورود به عرصه های اقتصادی کوچک و ایجاد طرح های زود بازده می تواند تحول بزرگی در استفاده از ظرفیت های بومی و محلی هر منطقه ایجاد کند چون امروزه مردم در ورود به شغلهای خرد ویاکوچک غافل هستند و تمایل  زیادی  در فعالیت این گونه مشاغل ندارند ولی اگر کمی توجه کنیم زمینه برای سرمایه گزاری کم در مشاغل خانگی آماده است و خیلی راحت می توان چرخه زندگی را چرخاند. وی  با اشاره به شرایط اقتصادی جامعه می گوید : مناسب این است که برای بهتر شدن اقتصاد خانواده مسئولین بر روی مشاغل خانگی توجه بیشتری کنند و با گسترش حرفه کارآفرینی خوب و موفق در زمینه مشاغل پر سود خانگی دیگر کسی منتظر شغلهای دولتی و استخدامی نباشد. وی در خصوص همکاری بسیج سازندگی  اضافه می کند: از سال ۹۵ شروع به فعالیت کردم و بعد از مدتی با همکاری بسیج سازندگی ناحیه بندر لنگه توانستم ۲۰میلیون تومان وام بگیرم ودر عرصه صنایع تبدیلی ترشیجات شروع به فعالیت کنم.

خانم قداره اگیباوی, در پایان از تمامی دست اندرکاران دولتی خواست تا شرایط را برای گرفتن تسهیلا ت با بهره کم آسان کنند تا زمینه اشتغال بیشتر جوانان در عرصه های کوچک که گامی برای تولید حداکثری در آینده می باشد مهیا شود. وی در ادامه اضهارکرد: دغدغه هایی که در عرصه تولید ترشی دارم بازاریابی می باشد و مسئله دیگراین است که سازمان بهداشت در دادن مجوز همکاری زیادی را با ما ندارد و نکته آخر این است که اگر میزان سود تسهیلات کمتر شود کمک خیلی بزرگی به من و امسال من می باشد که می خواهند مشاغل خانگی را راه اندازی کنند و در آن به فعالیت تولیدی بپردازند.

 

    دیدگاه ها

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    تازه ها